Limeni rubnjaci

Dosta vam je neurednih rubova od travnjaka, razbacanih kamenih oblutaka, kore od drveta ili drvenih i plastičnih rubnjaka koji trule i lome se? Dopustite da vam ponudimo idealno rješenje za vaš vrt - limeni rubnjak idealan za odvajanje oblutaka od travnjaka i cvjetnih gredica. Zbog ovog rubnjaka vaše gredice uvijek će biti uredne, a košnja trave puno jednostavnija.

Protukorovna podloga

Muči vas korov u vrtu, a ne znate kako ga se riješiti? Borba s korovom je oduvijek jedna velika muka svakoga vrtlara, ali mi nudimo kvalitetno rješenje u obliku protukorovne podloge.
Ona ne samo da guši korov, već i odvaja kameni ili drveni pokrov koji se na njemu nalazi.

Kora od drveta

Ako kao pokrov u svojim vrtnim gredicama želite topli i potpuno prirodni pokrov, naš prijedlog je definitivno kora od drveta. Zašto? Njezine karakteristike nisu samo dekorativne prirode, već i sprečava rast korova, regulira temperaturu tla, štiti od ljetne dehidracije biljaka, kao i zimskog mraza.

Riječni Oblutak

Prirodan je i nesumnjivo jedan od najatraktivnijih načina uređenja vrta. Riječni oblutak će vašem vrtu podariti prirodan izgled. Pogodan je kao pokrov za vrtne gredice, zadržava vlagu te se ujedno može koristiti za vrtne staze, terase i suhe vrtove.